Nästa beach

Lång promenad, hela stranden och över lite klippor till nästa strand, det var vår promenad idag. Då fikade vi. Bilden är från nästa stand som var lite som en lagun och en liten kort sandstrand, resten klippor. Uppiggade av kaffet gick vi ytterligare en bit, till nästa strand igen, en betydligt längre och full med strandstugor/hyddor som vår. Hela Goa verkar vara strandturism maxat med turistställen, allt för att tillgodose europeiska turisters längtan efter sol och värme. Det blev liksom inget kvar av det ursprungliga. Och mitt i det här sitter vi och har det bra.
En ilandfluten sköldpadda la sordin över vårt besök vid den lilla lagunen. Havssköldpaddor är beroende av orörda stränder. 

 

Kingfisher

Här längs floden finns några olika arter av kungsfiskare (alla nya tomtkryss), den vanliga, svartvit, vithalsad och storknäbbad är de vi sett. 

Och i går kväll blev det en bekantskap med en annan, ölen the Kingfisher. Och den är ju överkomlig även hemmavid. Och den är god, en vanlig lager med beska och bra malt, dock lite för söt. På semesterorter finns öl, men på många håll i Indien är det inte ok att dricka vare sig öl eller annat alkoholhaltigt. Något som håller på att förändras och det är inte någon positiv förändring – så det blir inte några fler öl för min del.