Byggarbetsplats i Dehradun

wii_2002
Veckans bild, vecka 17/2015
Hej igen
Här kommer veckans bild som är tagen för några år sedan, i januari 2002. Och i norra Indien, i sluttningarna av Himalaya. Här ligger Indiens forskningscenter för det vilda, Wildlife, Instiute of India, WII. En imponerande anläggning och mer var på gång då. Jag besökte en av forskarna och fick en god inblick i vad som pågår och vilka svårigheter man ställs inför. Det vilda, den biologiska mångfalden måste få sitt, vi är alla beroende av den.
Bilden är tagen på morgonen och man kan ana kylan. Det blir varmt frampå dan, men mornarna kan till och med vara frostig här.
Se bilden i stor format genom att klicka på den, låt den fylla skärmen och man inser vilken aktivitet det är på ett bygge i Indien. Många människor och alla verkar ha något för sig och någon funderar på detsamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

72 ÷ = 24