Veelinayakenpatty

vilnaykanpatty

Vecka 14 2016 och veckans bild
Denna vecka blir det en bild från byn jag bodde i ett par veckor i februari 2014. Det var den vintern jag träffade och reste med vår dotter i Rajasthan – en fantastisk trevlig resa (har redan nämnt det ett par gånger). Och efter det vi skildes åt tog jag mig ner till Tamil Nadu och mina gamla vänner/kollegor.
Den här bilden är tagen över byn med namnet som står i rubriken. Och det är tidig morgon medan diset fortfarande ligger kvar och morgonrodnaden är på gång. En ny dag randas och livet är redan i full gång med allt vad morgonbestyr innebär. Indien har så många olika ansikten, allt från bullrande storstäder, toppmoderna flashiga kvarter till eländig slum. Då är livet i byn en annan sida av denna subkontinent och här är lugnt och fridfullt. Visst finns även här vardagliga bekymmer och vedermödor inte minst när jag var där och regnen uteblivit tre år i följd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

57 ÷ = 57