Jaisalmer selfie

jaisalmer02

Veckans bild, vecka 20, 2016
Här, en rätt rolig bild som visar några unga män på turistresa till Jaisalmer, staden i Tharöknen. Unga män som kommer från Delhi eller Mumbai för att se lite mer av sitt eget land. Och det var mycket turister i Japsalmer när vi var där i början av året. Det är då det är den stora turistsäsongen. Och det finns mycket att skåda i Japsalmer med omgivningar.
Uppe på fortet, som den här bilden är tagen, har man en makalös utsikt. Och tänk att få en selfie med utsikten som bakgrund.
Glador och en och annan falk häckar här i muren som omger fortet.
Bilden som sådan, männen står i centrum omfamnade av den halvcirkelformade muren. De har klättrat upp på en kanon som mannen med kameran gränslar. Två har fokus på tagningen medan de två andra verkar inte vara riktigt beredda. Bilden är delad i två lika stora delar av horisonten – det första man lär sig att INTE göra. Men här är det ok. Bilden är ngt shoppad. Männen står i skuggan och var väldigt mörka, nu är det lite upplättade med levels.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 1 = 3