Sussex

Idag, torsdag och gråkall morron. Och regnet kom, duggande medan vi gick runt i Lady Collums trädgård, Clinton Lodge. Huset fr 1600-talet o tanten själv nästan från samma århundrade (eller kanske inte). En excentrisk dam som vandrat i Nepal, Ladakh och bestigit Kilimanjaro. Och som sagt skapat en sagolik trädgård. Fikat m mjuk kaka var en höjdare.

På em lunch och trädgård hos Michael o Deborah Bedford. Ringmer Park. Lite mer än 3 ha med trädgårdsrum, 600 olika rosor och vyer ut mot det omgivande landskapet o South Downs. Michael som guidade var en riktig entusiast, en sann trädgårdsnörd. Under 33 års tid har paret skapat allt detta.

Ovan, tre bilder fr Clinton Lodge, nedan ett par bilder från RingmerPark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 3 = 2