Magelungen vårvintern 1968

Veckans bild vecka 10, 2018
Veckans bild är tagen vid Magelungen, sjön som ligger söder om Stockholm och just vid Farsta o Farstastrand. En trevlig sjö som vi metade i när vi var små i början av 60-talet. Söndagsmotionen var att traska runt sjön, och det var innan förorten expanderade. Då var det landet med hagmarker och kossor, lantbruk och skog.
Bilden är tagen på vårvintern när smältvatten översvämmar och gör att träd står med fötterna i vatten. Speglingar i vattenytan ger effekter som alla med kamera gillar att fånga. Svårt, men spännande när man spanar efter de bästa vinklingarna.

2 reaktioner på ”Magelungen vårvintern 1968”

    1. Hej Lotta. tack
      Det var en fin sjö, vi gick runt den när det var fint väder och föräldrar tyckte att vi skulle ut och röra på oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

93 ÷ = 31