Bilutställning Malmö 1960-tal

Veckans bild, vecka 1, 2021
Hej från Bloggen.
och god fortsättning på det nya året, 2021. Vi hoppas på det bästa.
Jo, jag vet det är vecka 2 – men det kommer ytterligare en bild den här veckan!
Och nu börjar jag försöka få lite ordning på alla mina svartvita skannade bilder. Inte helt lätt. Några hamnar på min hemsida så man kan dela med sig lite fler och då i form av bildserier. J-album är helt ok.
Nu till dagens foto, en utställning i Mässhallarna i Malmö och då bilutställning. Har man en sån här fin välpolerad veteranbil måste man ju få visa upp den. Och visst är den väl fin. Nu har jag inte koll på vad bil det är – är det en Morgan? eller en MG eller rent av en Bugatti. Jag håller på MG – någon som vet?
Svartvitt har sina fördelar och när man ser kornskärpan har man lyckats väl. Komposition, ja bara rakt av typ. Lite knäböj och det blanka i lacken kommer till sin rätt. Budskapet störs inte av någon “fancy” vinkel utan fokus är på bilen. Så det så.

Och nu något helt annat – kolla Arnolds Youtube-tal som las ut idag (10/1/2021) till sina partikamrater och amerikanska folket + alla andra. Det är ord och inga visor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 ÷ = 2