Fredsdagen

Idag, onsdagen den 21 september är det Internationella Fredsdagen, så det så. Protester i Ryssland kvävs, mer än 1000 arresterade. Vad är det för värld vi lever i? Carl XI skickade många unga män i döden liksom hans kollega i Danmark Kristian den V. Varför kan vi inte stoppa dessa makthavare, dessa män som kan radas upp oändligt. Det är fredsdagen idag – det hade inte Putte (Putin) koll på. Hot och mobilisering. Och mothot. Upptrappning. Fredsdagen – internationell, nedrustning och fred torde vara något att eftersträva idag. Skrammel och lidande. Reellt lidande. Samtal, diplomati, demokrati. Putte, det är inte läge för upprustning, lägg ner, förhandla, var lite modig, ansträng dig, krig är ingen lösning – inga vinnare, bara ett lidande och förlorare. Heja EU och alla som protesterar mot regelvidriga tilltag. Få ett slut på elände och lidande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

× 1 = 9