Delfinspaning

Här längs stranden finns massor av fina gamla fiskebåtar och som sagt nu fraktar de turister till delfinvatten och några mindre stränder. Vi gjorde en sån tur imorse och vi var först ut av alla. Och vi fick se delfiner. Ryggar över vattenytan och ett plask med stjärtfenan. Snyggt, men svårfångat på bild.

En härlig morgon på ett hav med långa dyningar. Många havsörnar, en tärna och de mer vanliga gladorna. Ett par bilder här med den stora kameran; 

   
Vi blev fyra på trippen, jag o K och sedan en norsk modedesigner och en yogainstruktör från Texas.

6 reaktioner på ”Delfinspaning”

    1. Här skulle man lätt kunna spåna ihop en spännande deckare i Agatha Christie – stuk. Och på vårt ställe, Dream Catcher som har stort utbud av yoga, healing, auroveda, massage och spådom, ger många uppslag.

    1. Ja det var det verkligen, tidig morgon, bra ljus, och många bilder. Framme vid två andra stränder; fjärilsstranden och smekmånadsstranden. Så synd att det inte gick några turer den 7:e när ni var här. Du ska få se bilderna ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

× 6 = 24