Sam Dunes

sam_dunes
Veckans bild, vecka 4, 2016

Hej syrran och grattis på födelsedagen

och till veckans bild, turistmagneten utanför Jaisalmer, Sams dyner, Sam Dunes, några kraftfulla sanddyner med kameler och mängder av turister. De flest från olika delar av Indien; Mumbai, Delhi, Jaipur osv. Och då bor man i tältläger så att man får både soluppgång och nedgång. Det är verkligen ett skådespel, alla dessa turister som beskådar solens försvinnande i allt annat än orörda sanddyner. Och alla dessa kameler för rida kamel måste man göra. Vi kom fram i lagom tid till att fånga solen på väg ner som bilden visar. Så kan man se att det är många ungdomar som är på plats också och de är väldigt livfulla och mer västerländska än många andra ungdomar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

× 5 = 50