Engelsk park

park_fika

Veckans bild vecka 11, 2017
Ytterligare ett nedslag i England och St Albans, den lilla småstaden med pendlingsavstånd till London (ca 35 km norr om L)
Här sitter vi i språkkursen i grönskan och fikar.
Indelningen av bilden mellan förgrund, bakgrund och själva motivet ger en god harmoni. Avståndet till personerna ger dem en privat sfär som vi bara får kika på från håll. Vi kan inte höra vad de pratar om och vi kan bara fantisera om vad de är för några som sitter där och verkar ha det trevligt. En man går förbi i bakgrunden och vi förstår att det hela är i en allmän och mycket lummig park. Trädens svarta stammar ger lite kontrast åt bilden och känslan av den. I vänster sida hänger en slöja vertikalt, en miss i framkallningen som trots allt höjer bildens känsla av 60-tal. Den är tagen försommaren 1968. En bra bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

70 ÷ 7 =