Hem igen

Borta bra, hemma bäst. En strålande fin dag- molnfri himmel och buss från Celle vid 9-tiden. Småvägar genom det Nordtyska landskapet och det är vackert så här i försommaren. Rapsen blommar, hagtornen längs åkrar blommar, fläder likaså och oxeln mfl.

Summasummarum; Celle var värt ett besök, sparrissoppan var väldigt god, heden var svår att få grepp om och det var bara på ett par ställen vi fick se ljungheden. Bussresa med 65+ är en upplevelse i sig. Det var fyra intressanta/trevliga dagar.

Och det blev naturligtvis ett stopp, innan lunch, med gränshandel. Maxranson per person 40kg ?. Det klirrade duktigt i bagagerummet efter stoppet. Dock så köpte vi själva bara choklad, kex o honung. Reklamskylten fanns utanför Fleggaards:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 4 = 2