Torkvinda i oktober

Veckans bild, vecka 53, 2020/2021
Nu blir det en paus med bilder på artister – men det kommer fler. Och även fågel. Här en nytagen bild i vår trädgård nu i höst innan torkvindan blev intagen och satt i vår bod för vintern. Alla droppar som hänger på trådarna är som små linser som fångar allt runt om, ett riktigt “Fish-eye”. Dropparna bildar spännande mönster, de hänger på jämna mellanrum och trillar inte förrän de har en viss storlek. När de väl trillar inser man att vattendroppar är runda och inget annat. Det blir nästa utmaning…
En linje rakt igenom bilden – är det ok? Max suddig bakgrund kan funka och man anar att det fortfarande är grönska, den grå vintern är ännu inte här.
Men de suddiga linjerna balanserar bilden – den undre tredjedelen känns stabil, bilden vilar på en bra bas. Ett motiv att utveckla – det får bli nästa höst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 6 = 1