En liten värld

Det som börjar bra slutar med platt fall. Romanen inleds med att Elsa, nybliven änka stalkar resenärer till Arlanda och vidare ut i världen. Vi får dessutom följa Isabelle och Carina, två väninnor som hamnar på den engelska landsbygden där de kommer att driva ett B&B.
Slumpen/ödet för de tre kvinnorna samman och det är nu romanen blir en uppsjö av klichéer och fördomar, en sängkammarfars. Ett förflutet, en samling odugliga män, ersätts med ett gäng drömprinsar. Roligt, billigt eller bara pinsamt dålig litteratur.
Vi i cirkeln var rätt överens om att det var en dålig bok. Ett försök till en feel-goodroman och visst, lite spekulativa sexinslag och lyckligt slut. Men det var allt.
Åsa Hellberg skrev boken. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 1 = 8