Solnedgång

solnedgang

Veckans bild vecka 3, 2017
En mobilbild tagen från köksfönstret i all hast när solnedgången var som häftigast, som den kan vara i januari. Molnen rödfärgade och solen på väg ner vid fyratiden. Är det alla dieselbilar vi ska tacka(?) för att kvällsrodnaden är så häftig?
Och värre lär det blir om de som använder mest diesel/olja/fossilt ska börja använda än mer. Någon på andra sidan Atlanten har noll koll. Hudå!
Men det här är en bild och hus i siluett ger lite rymd och den är tagen så där apropå, ingen större konstnärlig ambition – nä. Men visst, bilden är delad i tre delar och kanten till vänster följer ingen regel överhuvudtaget.
Så budskapet – fortsätt jobba för ett bättre klimat och ställ de som förnekar i skamvrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

÷ 9 = 1