Villaträdgård söder Rom

Idag hemresa efter fem intensiva trädgårdsdagar. Så på väg ut mot flygplatsen stannar vi till för designad trädgård och lunch. Trädgården till ett parhus som vi besökte idag var lagom stor, ca 1.000 kvadratmeter. Designad för 20 år sedan av den 90-årig damen vi besökte häromdagen. Träden som planterades då för 20 år sedan har nått lagom storlek och i alla klättrar rosor i olika färg och typ, imponerande. Här fick vi se en klättrande Iceberg, den som vi har därhemma. 

Efter den här resan kommer det att hända mycket i vår trädgård, hoppas vi. Fler rosor och japanska lönnar mm, önskelistan kommer att förlängas!

Tack Karins trädgårdsresor för en trevlig resa. 

    

3 reaktioner på ”Villaträdgård söder Rom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 × 1 =