Även i Kanyakumari byggs det

Den av turister ostörda stranden (förra inlägget från Indien) får kanske inte vara orörd så länge till. Här byggs det och det byggs strandnära. Kanske alltför nära med tanke på ett opålitligt hav när det kommer till global uppvärmning och havsnivåer. Är det verkligen något att satsa på? Här var i vart fall bygget på gång för fullt och de som gör mycket av det tunga jobbet är kvinnor; bära grus, bära sand bära cement osv. Här är de hårt arbetande kvinnorna på bild;

Grunden grävd - med sjöutsikt!
Grunden grävd – med sjöutsikt!
Cementblandaren snurrar snart för fullt
Cementblandaren snurrar snart för fullt
Kvinna 1
Kvinna 1
Kvinna 2 och 3
Kvinna 2 och 3
Alla tre tillsammans
Alla fyra tillsammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

× 4 = 8